Interior is a natural projection of the soul

Wij helpen je graag de vertaling te maken. Dit doen wij door een advies te maken waarin jouw stijl centraal staat, persoonlijk en puur. Ons advies bestaat uit een brainstormafspraak, een presentatie en uiteraard de afstyling. Jouw stijl combineren we met het aanbod voor een tof resultaat.

Stap 1 - Brainstormen

Wij inventariseren jouw behoeften, jouw smaak, en de betreffende ruimte. De afspraak vindt plaats op de door jouw opgegeven locatie. De eerste vrijblijvende afspraak is bij jou thuis zodat wij een goede indruk krijgen van de ruimte. 


Wil je met ons brainen over het invullen van een werklocatie? Dan komen we ook graag bij je langs. Wij helpen ook bedrijven graag met de vertaling van identiteit naar interieur.

Interieuradvies per (woon)ruimte 249.- euro.

Let's meet

Stap 2 - Presentatie

Naar aanleiding van de brainstormsessie maken wij een moodboard en een ontwerp, met jouw wensen centraal. Uit de beste ideeën maken wij een selectie welke wij terug laten komen in een totaalbeeld. Samen met een productenlijst leggen we deze aan je voor.

Creativity is thinking up new things

Stap 3 - Aan de slag

Nadat jij de presentatie even hebt kunnen laten bezinken besluit jij/jullie of wij voor je aan de slag gaan.

Wanneer wij voor jou aan de slag gaan bestellen wij de producten. Zorgen wij voor het maatwerk en gaan mee met de meetafspraken. Wij speuren stad en land af voor de perfecte accessoires.

We zorgen dat dit allemaal op 1 dag wordt uitgeleverd en stijlen de ruimte helemaal voor je af. Het genieten kan beginnen.

Innovation is doing new things

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan hieronder jouw Naam, telefoon en email achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!