Men, it's your time to explore

Bij Liberty Men houden wij van kwaliteit, Scandinavische eenvoud en al het goeds dat Italiaans vakmanschap met zich meebrengt. Deze combinatie vind je terug in de door ons geselecteerde merken. Ook dragen wij duurzaamheid een warm hart toe. Zo vind je bij Liberty Men ook merken die gebruik maken van biologische stoffen of ecologisch verantwoord geproduceerde spullen. Daar worden wij blij van!

Gifts, books, art

Naast de mooiste selectie aan modemerken vind je bij Liberty Men ook toffe boeken van Taschen. Mode, kunst, muziek en fotografie, wij hebben het. Ook hebben we elke paar maanden nieuwe kunst of fotografie van een andere kunstenaar of fotograaf aan de muur hangen. Wij supporten graag jong talent en zo hebben wij ook nog eens iets gaafs aan de muur; iedereen blij! En wil je zo’n kunstwerk meenemen? Geen probleem, ze zijn gewoon te koop!

Go where you feel most alive

Coffee, please

Wij schenken bij Liberty Men de allerlekkerste koffie van Amersfoort en omstreken. En dan bedoelen wij ook echt ‘van Amersfoort en omstreken’, want de bonen van Boot worden in Amersfoort bij Lokaal gebrand. Kom gerust een koffie’tje doen, Ralph zet ze graag! En valt de koffie echt goed in de smaak? Dan kun je de bonen van Boot los per zakje kopen!

Man op z'n best

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan hieronder jouw Naam, telefoon en email achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!