She decided to start living the life she'd imagined

Elk seizoen weer een nieuwe energie en delen we de beste ideeën met jou. Bij ons vind je daarom items met karakter. Nederlandse en Scandinavische invloeden laten we samensmelten in onze merkenmix, welke zorgen voor mooie sets. Kleding, tassen, sjaals en sieraden maken een set helemaal af en vind je daarom natuurlijk in onze winkel.

Voel de vrijheid om lekker rond te kijken, te genieten van de sfeer, de muziek en een heerlijk kop koffie. We hebben zoveel ideeën, benieuwd welke uit de selectie het beste bij jou aansluiten? Maak dan een afspraak met een van onze sales womans voor een advies, dan zorgen wij vooraf voor een selectie op maat.

Wat staat er vandaag op de planning, welke outfit past er goed bij? Wij geloven dat je meerdere draagmomenten hebt in een week en voor ieder moment hebben wij collecties voor je geselecteerd. Deze draagmomenten hebben wij onderverdeeld in:

Liberty stoer

Op pad, gedreven om je doelen te behalen. Zowel zakelijk als casual te combineren. Voor dit moment hebben wij items van daadkrachtig materiaal. Denk hierbij aan het gebruik van denim, leer in combinatie met krachtige pasvormen.

She who is brave is free

Liberty puur

Genieten van een moment voor jezelf in een comfortabele outfit waar je helemaal in tot rust kan komen. Een gezellige familiedag of genieten met je vriendinnen van een lekkere lunch. Voor dit moment hebben wij pure basics die makkelijk gecombineerd kunnen worden.

There is beauty in simplicity

Liberty allure

Een avond samen met je partner genieten van een heerlijk diner bij jullie favoriete restaurantje. Of afspreken met je vriendinnen in de wijnbar om eindeloos bij te praten onder het genot van een fijn glas wijn. Voor dit moment hebben wij items met karakter.

Make choices that liberate you

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan hieronder jouw Naam, telefoon en email achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!